Forward

Alex Porsing
Reklamefilm

Alex Porsing lever en farlig tilværelse som freestyle motocross-kører, hvor han lever af at lave stunts på sin motorcykel. Men efter 2 års fravær grundet corona, besluttede Porsing sig for at

komme tilbage med et brag. Han vil være den første dansker til at lande et frontflip. Og dette skulle dokumenteres foran 12.000 mennesker til SuperCross i Jyske Bank Boxen.

Blot én uge før showet, rejser han til Fontcouverte i det sydlige Frankrig for at træne intensivt på sit frontflip, som han aldrig nogensinde har udført før. Ved ankomst i Frankrig begyndte det dog at blæse op. Med dårlige vejrforhold, to diskusprolaps og kun få dage til at træne sit stunt, synes alle odds at være imod Alex. Efter utallige forsøg i både skumgrav og på jord lander han frontflippet. Euforien var høj, men Porsing vidste at hans ryg ikke kunne holde til mere træning. Derfor indstillede han træningen efter kun at lande sit frontflip en enkelt gang.

Rejsen og træningen op til Alex Porsings comeback-show, og om han faktisk gennemfører sit frontflip i Jyske Bank Boxen foran 12.000 mennesker, dokumenterede vi med en kort teaser video samt en længere mini-doc.

Client:

Alex Porsing

Agency:

Director:

Writer:

Exe. Producer:

Mark Jensen

Producer:

DOP:

Marcus Møldrup

Edit:

Marcus Møldrup

Drone:

Corlorist:

Visual Effects:

Music:

Gaffer:

Graphics:

Stills:

MUA:

Talent(s):

Alex Porsing

Styling:

Manager:

No items found.