unik logo 2 - hvid.png

who we are

UNIK MEDIA er et kreativt produktions selvskab, som specialisere sig i udarbejdelse af visuelt materiale til virksomheder. Heriblandt er det primært udarbejdelse af markedsførings materiale som ofte bruges til annoncering, sociale medier, hjemmeside, osv. 

 

UNIK Media blev stiftede nær slutningen 2018, dog besidder vi en længere erfaring inden for branchen. Vi bygger på at levere den fulde pakke til vores kunder, så vi dermed fjerner besværet for at finde anvendelig musik, færdigredigeret videomateriale og professionelle billeder fra forskellige leverandører. Sammen med vores længere erfaring, har vi en høj passion inden for faget som gør at vi går ind i hvert projekt med hele vores hjerte, store som små. Vi prioriterer altid at være leveringsdygtige til det aftalte tidspunkt, og ser ikke vores job som færdigt før alle parter er tilfredse med produktet.

For os handler det om at levere unikt materiale til vores kunder, så de kan skille sig ud fra deres konkurrenter og fange kundernes opmærksomhed på den bedst mulige måde.

What we do

BILLEDER

Vi leverer unikt og professionelt færdigredigeret billedemateriale som ofte anvendes til annoncering, hjemmesidebrug, product showcasing, printet materiale, sociale medier, eller hvad end behovet er. Vi besidder ligeledes professionelt udstyr som kan fuldføre hvilket som helst projekt.

 

VIDEO 

Videomateriale er vores primære fokus i vores portefolie. Det er også her vi mener vores kunder bedst muligt kan skille sig ud i den enkelte branche. Videomateriale giver flere muligheder i forhold til branding, da man kan give kunden en oplevelse og trække dem med ind i en helt anden verden. Vi besidder ligeledes professionelt udstyr som kan fuldføre hvilket som helst projekt, heriblandt professionelt videokamera, drone, gimbal, osv.

 

DRONE SKUD

Til både billede- og videomateriale har vi muligheden for at give vores kunder et helt nyt perspektiv. Vi er certificerede dronepiloter som giver os mulig for, at udfører hvilken som helst opgave med drone hvad end det er i bymæssigt område eller på landet. Vores drone giver mulighed for at tage unikke og højkvalitets billeder og videoskud, hvilket blandt andet er med til at skille os ud fra vores konkurrenter.

 

MUSIK

Til hvert videoprojekt har vi mulighed integrere et stykke copyright-free musik, som vi selv producere. Det giver os endnu bedre mulighed for at skabe den perfekte og ønsket stemning i vores videomateriale. Vi har længere erfaring inden for musikbranchen, og leverer altid højkvalitets musikstykker som er tilpasset og mixet til at lyde perfekt på alle platformer. Vil tilkøb af musikstykke vil vores kunder beholde forhåndsretten så stykket kan genanvendes hvis ønsket.